Søndag d. 15. december 2019, kl. 16:00

Musikgudstjeneste i Brejning kirke med det rytmiske amatørkor ” KORiøs”  Børkop

Adventstiden i Gauerslund sogn har i mange år budt på flere koncerter og musikgudstjenester med vore egne tre kor. I år har vi indbudt det nye rytmiske kor ”KORiøs” til at træde op i Brejning kirke 3. s. i advent kl 16.00.

"KORiøs er et ambitiøst rytmisk amatørkor i Børkop, som lægger vægt på glæde, fællesskab, energi, musikalske udfordringer og ambitioner. Koret, der består af 35 sangere, har eksisteret siden oktober 2018 og ledes dygtigt og entusiastisk af Leif Munksgaard, der har mange års korledererfaring.

Musikalsk bevæger KORiøs sig primært indenfor den rytmiske musik - til dato fortrinsvist popmusik, men der er intentioner om at eksperimentere meget mere med eksempelvis rock og jazz i fremtiden. Der synges oftest 4-6 stemmige arrangementer.

På trods af korets unge alder har det allerede leveret et par koncerter. Ambitionerne rækker dog endnu højere, og planerne for fremtiden er længerevarende koncerter med band også udenfor lokalområdet.

Denne gang byder koret på et smukt genhør med både klassiske og nyere julesange af flot flerstemmig karakter."

I løbet af musikgudstjenesten bliver der også lejlighed til at synge med på advents- og julesalmer.

Brejning Kirke