MAJ

Gauerslund Kirke, Kirkebakken 30, 7080 Børkop
100 kr. Billetter købes i døren

Mariagerfjord Pigekor onsdag 18. maj kl. 19.30 i Gauerslund Kirke

Mariagerfjord Pigekor er et rytmisk pigekor der synger på eliteniveau, hvor sammenhold og kærlighed til fællesskabet er nøglen til korsang i særklasse.

Koret består af 26 piger i alderen 13-20 år fra hele Mariagerfjord Kommune, og med dirigent Christian Fris-Ronsfeld i spidsen, sigter de hele tiden efter nye musikalske eventyr. Ud over at lave koncerter og tage på turnéer i ind- og udland, synger de også af og til med kendte kunstnere, så som Steffen Brandt, Emmelie De Forest, Michael Falch og Hjalmer. Korets musikalske profil er rytmisk kormusik på højt niveau. De optræder både med band, klaver alene samt a cappella. Koret har i det hele taget sang på hjertet, så velmødt til en aften med popmusik udført af unge stemmer.

Billetsalg ved kirkedøren: 100 kr.