Vi har alle glæde af at synge - ikke bare det at synge - men synge igennem.

Det kræver et forum hvor man kan være tryg, og hvor der ikke stilles krav om alt muligt andet end det, bare at synge med. Det kræver også, at der som udgangspunkt vælges kendte sange, hvor deltagerne kender både melodi og tekst, og således kun skal koncentrere sig om at synge med.

Vi begynder SYNG SAMMEN d. 31. oktober 2017 og mødes hver 2. tirsdag i Sognehuset, Fælleshåbsvej 2, Børkop. Vi mødes fra kl. 10 til kl. 11, hvor vi vil synge de 10 sange, som fremgår af bilag "sanglisten 31.10.2017". Der vil efterfølgende komme bilag med sanglister for følgende gange, hvor også sangønsker fra deltagerne kan medtages.

Der er som udgangspunkt ikke tilknyttet en pianist, men der vil bive satset på ren sang, hvor der løbende vælges forsanger til de enkelte sange. Såfremt en af de fremmødte kan og vil bidrage til fællesskabet som pianist, kan dette benyttes.

Man skal ikke meldes ind i en "syng-sammen-klub" eller betale noget for det. Man møder blot op.

For at opbygge en god stemning, kan man efter forudgående aftale med "den praktiske tovholder" få ordet i nogle få minutter ved en samling, og her fortælle noget personligt og positivt, der kunne være inspirerende for andre. Positive oplevelser. Kloge citater. Smukke digte. Ordsprog til eftertanke.

"SYNG SAMMEN" er igangsat i samarbejde med sognepræst Verner Helwig Pedersen. Tidligere medlem af menighedsrådet Erik R. Thomsen er vores praktiske tovholder. Spørgsmål kan rettes til errith1949(at)gmail.com.

Menighedsrådet i Gauerslund Sogn

SYNG SAMMEN mødes:

d. 14.11.17 Hent orientering og sange her.

d. 28.11.17 Hent orientering og sange her.

d. 12.12.17 Hent orientering og sange her.

SYNG SAMMEN I 2018:

16.1.18