Kirkekoret

Gauerslund Kirkekor har p.t. 23 medlemmer i alderen 10 – 16 år. Der er opstart efter ferien torsdag d. 16. august kl. 16.

Koret øver hver torsdag i Sognehuset og synger til alle gudstjenester i Gauerslund Kirke. Sangerne er til gudstjenesterne delt i 2 hold, som synger på skift, altså ca. hver anden søndag.

Desuden synger koret altid til ”De 9 læsninger” før jul og før påske og er bl.a. ude til nogle luciaarrangementer.

Af sociale aktiviteter for koret  er der hvert år en korweekend og koret samles desuden til korjulehygge i Sognehuset og til sommerafslutning hos korlederen, organist Anne Helene Larsen.

Hvert år i august tages nye sangere ind i koret. Se mere under optagelsesprøve.

Hvis nogle har sunget i et andet kirkekor før, kan de søge direkte ind i kirkekoret året rundt (kontakt korlederen), men ellers begynder nye sangere i kirkens korskole torsdage kl. 15.15 - 16.05. Første gang er torsdag d. 30. august og sidste gang er i slutningen af januar. Derefter er de nye sangere med i kirkekoret, som synger torsdage kl. 16.00 - 17.15.

Datoer